За мен

📲 Последвайте ме:


Започнах да се занимавам с квас и хоби пекарство през 2018 година. До търсенето на по-хубав (погледнато от всички ъгли) хляб ме доведоха  любовта ми към хляба и тестените изделия, стремежът към по-здравословен начин на хранене, една здравословна ситуация у дома и една диета. Няма нищо необикновено, вълшебно или мистично в моята история с кваса... 

С времето обаче квасът се превърна в нещо, без което денят ми не минава. Това вече беше повече от хоби — превърна се в начин на живот. Днес хлябът с квас е неизменна част от трапезата в моето семейство. Той отваря пред мен нови хоризонти, цели, идеи, както и мили приятелства.

Блог или квасен дневник
... И така стигнах до блога. Честно казано, не зная защо точно „The Loafmakery“ — това беше първата ми хрумка за име, когато се чудех как да нарека профила си в Instagram. Исках да показвам печивата си пред дигиталния свят и да си имам нещо като мое пространство. Започнах в Instagram и страничката във Facebook, a сега - ето ме и тук в Blogger. 

Като хоби пекар, идеята ми е да събирам на едно място рецептите, които приготвям или създавам сама. Блогът е моят квасен дневник — ще споделям наученото, видяното, откритото, надявайки се да бъда полезна на всеки, който се отбие тук.

Рецептите и снимките
Понякога ще добавям и рецепти без квас, но основната цел и душа на блога остава — квасът. Друг път ще използвам рецепта на някой друг (разбира се, в рамките на допустимото и при условие, че рецептата е предоставена за ползване), ще добавя нещо от себе си, но винаги ще посочвам автора, защото уважавам чуждия труд.

Снимките и видеата, които ще виждате тук, правя сама, а публикациите пиша през моите поглед, опит и стремежи като хоби пекар.

Благодаря, че сте тук!

С поздрав, 
Христина Кутевски 
💗

Коментари

Популярни публикации