Курс "Италиански печива - фокача и чабата", 8-9 ноември 2025


Курс "Италиански печива с квас - фокача и чабата" 

Курсът е подходящ за начинаещи, които искат да се запознаят с магията на квасните печива и да се научат да ги приготвят сами. Всеки ще замеси и изпече чабата и фокача, които да отнесе в дома си.

Водещи:

Кремена Русева, автор на книгата "Хляб с квас - наръчник за начинаещи" и на кулинарната страница www.cookwithasmile.com

и

Христина Кутевски, автор на блога "The Loafmakery"
https://theloafmakery.blogspot.com/

Дати: 08-09 Ноември 2025

Къде: София, квартал „Редута“, улица „Стоил Войвода“ № 8, 

с любезното съдействие на нашите приятели от betterbreadcompany
https://www.instagram.com/betterbreadcompany/

Програма:

Събота: От 10:00 до 17:00
Замесване на тесто и подробно обяснение на всички процеси стъпка по стъпка.

Неделя: От 09:00 до 13:00
Изпичане на чабатите и фокача, дегустация и време за въпроси и дискусии.

Цена за двудневен курс: 350 лв./178,95 €

За резервации и запитвания: 0888 523945, 0889906611 или ЛС

Елате да месим и да се забавляваме заедно!

Коментари

Популярни публикации