Курс "Италиански печива - фокача и чабата", 8-9 ноември 2025
Курс "Италиански печива с квас - фокача и чабата" 
Кремена Русева, автор на книгата "Хляб с квас - наръчник за начинаещи" и на кулинарната страница www.cookwithasmile.com
и
Христина Кутевски, автор на блога "The Loafmakery"
https://theloafmakery.blogspot.com/
Дати: 08-09 Ноември 2025
Къде: София, квартал „Редута“, улица „Стоил Войвода“ № 8,
с любезното съдействие на нашите приятели от betterbreadcompany
https://www.instagram.com/betterbreadcompany/
Програма:
Събота: От 10:00 до 17:00
Замесване на тесто и подробно обяснение на всички процеси стъпка по стъпка.
Неделя: От 09:00 до 13:00
Изпичане на чабатите и фокача, дегустация и време за въпроси и дискусии.
Цена за двудневен курс: 350 лв./178,95 €
За резервации и запитвания: 0888 523945, 0889906611 или ЛС
Елате да месим и да се забавляваме заедно!

 
 
Коментари
Публикуване на коментар