Курс "Всичко за кваса", 5 ноември 2025 г.
Водещи:
Кремена Русева, автор на книгата "Хляб с квас - наръчник за начинаещи" и на кулинарната страница www.cookwithasmile.com
и
Христина Кутевски, автор на блога "The Loafmakery"
https://theloafmakery.blogspot.com/
Искате да си направите квас, но не знаете откъде да започнете?
Трудно ви е да си отгледате квас?
Как да се грижите за кваса?
Как да го съхранявате?
Как да го използвате?
Ще развенчаем митовете и легендите, и ще отговорим на всичките ви въпроси!
В края на вечерта:
Ще знаете как да създадете свой квас.
Ще сте наясно с различните видове квас.
Ще знаете как да го храните, поддържате и съхранявате.
Ще получите и квас, който да ви помогне в началото.
Дата: 05.11.2025
Времетраене: 18:00-21:00
София, бул. „Витоша“ № 73
„Зимникъ“
Цена: 60лв (включва чаша вино и дегустация на хляб с квас)
За резервации и запитвания: 0888 523945, 0889906611 или ЛС

 
 
Коментари
Публикуване на коментар